ZAHŘEJTE SE STYLOVĚ. TEPLOUČKÝMI SVETRY!

09.12.2013 09:34

Zima už je tu, rtuť teploměrů nezadržitelně klesá pod kritickou nulu. Co vás v těchto nízkých teplotách zahřeje? Svařák, přítelova či manželova náruč, a hlavně... pořádně teploučký svetr!

Závěr podzimu se blíží a řekněme si upřímně – někdy umí být pěkně nehostinný. To kritické období mezi dny, které jsou stále ještě prozářeny sluncem a hýří barvami v zemitých odstínech, a dny, kdy na vaše tváře spadnou první třpytivé sněhové vločky, je často plné plískanic.

Nepříjemné „lezavo“ nutí člověka zalézt pod deku a relaxovat u šálku horkého čaje, nebo se alespoň zabalit do teplého huňatého svetru, který vás obejme a zahřeje i v největších mrazech. Přinášíme vám ty nejteplejší kousky, které jsou letos v obchodech k dostání. Prohlédněte si je a přemýšlejte, kterému z nich dovolíte, aby během zimních večerů objímal právě vás!

Teploučké i stylové

Ať na zasněžené chatě, tak v panelákové garsonce uprostřed města. Tyhle svetry vás zahřejí kdekoli! Na foto (zleva): H&M 599 Kč, Lindex 1299 Kč; archiv firemSvětlounce šedivá je univerzální a šik. Vyzkoušejte svetr s metalickými akcenty nebo jednoduchý splývavý kousek. Na foto (zleva): Promod 999 Kč, Zara 1499 Kč; archiv firem











Je vám jednoduchost cizí? Tak sáhněte po svetru se zajímavým obrázkem nebo vzorem. Na foto (zleva): Reserved (info o ceně v obchodě), Ann Christine 799 Kč; archiv firem